Balıkesir Haberi
HV
19 MART Salı 08:15

Fenerbahçe, Edin Dzeko transferini KAP'a bildirdi

Fenerbahçe, Bosna Hersekli golcü Edin Dzeko'yla yıllık 4 milyon 200 bin avro ücret karşılığında 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

SPOR
Giriş Tarihi : 23-06-2023 09:14
Fenerbahçe, Edin Dzeko transferini KAP'a bildirdi

Fenerbahçe, Bosna Hersekli golcü Edin Dzeko'yla yıllık 4 milyon 200 bin avro ücret karşılığında 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Fenerbahçe, Bosna Hersekli golcü Edin Dzeko'yla 2 yıllık anlaşmaya varıldığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Fenerbahçe Futbol AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderdiği açıklamada,"Profesyonel futbolcu Edin Dzeko ile transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya 2023-2024 ve 2024-2025 sezonları için sezonluk 4.200.000 avro ödenecektir." ifadeleri kullanıldı.

Edin Dzeko, sağlık kontrolünden geçti

Fenerbahçe'nin transferini KAP'a bildirdiği Bosna Hersekli golcü oyuncu Edin Dzeko, sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı-lacivertli formayı giydi.

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamaya göre, Edin Dzeko, Ülker Stadyumu'nda Başkan Ali Koç, Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan ve Sportif Direktör Mario Branco eşliğinde 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Sabah erken saatlerde İstanbul'a gelen golcü, sağlık kontrolünden geçtikten sonra imza töreni için geldiği Ülker Stadyumu'nda sarı-lacivertli formayı giydi.

Edin Dzeko: Muhteşem Fenerbahçe Ailesi’nin bir parçası olduğum için mutlu ve gururluyum

Kendisini sarı-lacivertli renklere bağladıktan sonra Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulunan Dzeko, transfer konusunda doğru bir karar verdiğini belirterek "Harika duygular yaşıyorum. Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu zaten biliyordum ancak buraya geldikten sonra geçirdiğim kısa sürede çok doğru bir karar verdiğimi anladım ve sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ailesinin bir parçası olmaktan dolayı memnun olduğunu da ifade eden Bosna Hersekli golcü, sözlerini şöyle tamamladı:

“Muhteşem Fenerbahçe ailesinin bir parçası olduğum için mutlu ve gururluyum. Taraftarlarımıza şunu söylemem gerekiyor, oynayacağımız her maçta ve yapacağımız her antrenmanda elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

AdminAdmin

YORUMLAR