Balıkesir Haberi
HV
19 MART Salı 10:25

Aslı Enver: Geçmişte abartılı davranmışım

12 Kasım 2022'de bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturan ve ardından hamile olduğunu öğrenen Aslı Enver, geçmişiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 27-11-2022 20:56   Güncelleme : 27-11-2022 20:56
Aslı Enver: Geçmişte abartılı davranmışım

Aslı Enver, 12 Kasım 2022'de ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Ünlü oyuncu, yaklaşık 6 aydır aşk yaşadığı sevgilisi Berkin Gökbudak ile hayatını birleştirmişti.

Çift, ardından bebekleri olacakları haberini almış ve büyük bir sevinç yaşamıştı.

"KENDİMİ DAHA İYİ TANIYORUM"

İlk kez anne olmaya hazırlanan Aslı Enver, samimi açıklamalarda bulundu. Instyle Dergisi'ne konuşan Enver, "Yalnızlıkla ilgili korkular kalkınca gelecekle ilgili endişeler de azalıyor, geçmişteki bazı davranışlarımın da ne kadar abartılı olduğunu görüyorum. Kendimi daha iyi tanıyor ve dolayısıyla da daha iyi hissediyorum artık" dedi.

SÜRPRİZ NİKAH

Çift, aile arasında kıyılan sade bir törenle mutluluğa "Evet" demişti. Sürpriz bir şekilde evlenen ikilinin nikah şahitliğini ise Saner Ayar ve Cihan Çalışkantürk yapmıştı.

"İLİŞKİMİZ SÜPER GİDİYOR"

Aslı Enver, evlenmeden hemen önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "İlişkimiz devam ediyor, süper gidiyor" şeklinde konuşmuştu.

BİRKAN SOKULLU İLE EVLİYDİ

Öte yandan ünlü oyuncu, 2012 yılında meslektaşı Birkan Sokullu ile evlenmiş ancak ikilinin beraberlikleri 2015'te bitmişti.

 

AdminAdmin

YORUMLAR