Balıkesir Haberi
HV
28 MART Perşembe 16:50

Gazeteci Uğur Dündar Muhaliflere Sert Sözlerle Tepki Gösterdi

Gazeteci Uğur Dündar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e destek olunması gerektiği yönündeki çağrı mesajının ardından muhalifler tarafından hedef alındı. Dündar, kendisine karşı tepki gösteren ve hakaret edenlere sert sözlerle cevap verdi.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 08-06-2023 21:51
Gazeteci Uğur Dündar Muhaliflere Sert Sözlerle Tepki Gösterdi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yüksek enflasyonla mücadele ve ekonomide rasyonel bir politikaya dönüş mesajına gazeteci Uğur Dündar, sosyal medya hesabından destek verdi.

Uğur Dündar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve ekibine hepimiz yardım etmeliyiz. Siyasi görüşlerimizi bir yana bırakıp sorunu çözmeye odaklanmalıyız. Zira bu ülke hepimizin. Kriz derin, durum vahim. O kadar ki başarısızlık ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum.”

Uğur Dündar’ın destek paylaşımına muhaliflerden tepki geldi.

'ASIL BEKA SORUNU İŞTE BU'

Uğur Dündar, Şimşek için yaptığı destek paylaşımından sonra kendisine karşı tepki gösteren ve hakaret edenlere ateş püskürdü.

Dündar yeni bir tweet daha atarak şunları söyledi:

"Öylesine derin bir kutuplaşma ve ayrışma yaşıyoruz ki karşı taraftan biri, ülke yararına bir şey yapsa bile ona mutlaka 'kara' dememiz gerekiyor. 'Ak' diyen linç yiyor. Oysa hepimiz aynı gemideyiz. Akıbetimiz ortak. Asıl beka sorunu işte bu!..”

Bir paylaşım daha yapan Dündar, ''Mehmet Şimşek ekonomide yapılan büyük yanlışları düzeltmeye uğraşıyor, durum çok vahim, destek olmalıyız" dediğim için bu iktidar döneminde ağır faturalar ödemiş, son seçimde iktidarın değişmesi için uğraşmış, hala yargılanan ben, o dakika AK Partili ilan edildim!" ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin

YORUMLAR