Balıkesir Haberi
HV
19 MART Salı 09:10

Güvercin Yayınevi yazarları 1.Yıldönümlerini Mor Salkım’da kutladı

Güvercin Yayınevi yazarları Tuzla Mor Salkım’da bir araya gelerek yeni projelerinden

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-11-2022 13:13   Güncelleme : 28-11-2022 13:13
Güvercin Yayınevi yazarları 1.Yıldönümlerini Mor Salkım’da kutladı

Güvercin Yayınevi yazarları Tuzla Mor Salkım’da bir araya gelerek yeni projelerinden konuşurken, 1. yıldönümlerini müzik eşliğinde keyifli sohbet halinde kutladı.

Güvercin Yayınevi kurucularından Gülçin Tüzel Dokur, 1. Yıldönümleri münasebeti ile yazarlarla bir araya gelerek yeni proje ve fikirleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Tuzla Mor Salkım’da toplanan yazarlar, bir yandan müzik eşliğinde sohbetlerin gerçekleştirirken, bir yandan da yeni projelerini konuştular. Birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı bulan Güvercin Yayınevi yazarları,  1. yıldönümünü kutladılar ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

 “Birlikte çok keyifli şeyler paylaşacağız” diyen Güvercin Yayınevi Kurucuları’ndan Gülçin Tüzel Dokur oluşturdukları platformda farklı bir bakış açısı oluşturmak istediğini dile getirerek sözlerine şöyle devam etti.

“İlk yazı hayatımıza atıldığımızda, yeni bir kitabın büyüsüne ve heyecanına kapılarak doğru seçimler yapamadık. Önümüze gelen sözleşmelere imzalar attık. Hal böyle olunca kazanan değil, kaybeden olduk. Edebiyat dünyasında bu yola yeni başlayacak yazarlar, bizim gibi deneyimleyerek öğrenmesin istedik.

Biz de yazar adaylarının hem heyecanına ortak olmak hem de onların düşmeden ayakta kalmalarını sağlamak için tüm samimiyetimiz ve doğrularımızla yanlarında olmak için çıktık bu yola. Birilerinin hayatına dokunarak hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak kadar güzel bir duygu yok yaşamımızda. Biz onların hayallerini gerçekleştireceğiz, onlar da okuyucularının yüreklerine dokunacak.

Birlikte çok keyifli şeyler paylaşacağız. Fuarlar, yazarlık akademisi, yarışmalar, yeni çıkan kitabın lansmanı, yazarların tanışmasına olanak veren söyleşi partileri… Daha birçok şey. Biz biraz titiz ve seçiciyiz. O nedenle her yazılanı değil de; edebi değeri olan, gelecek nesillerde de iz bırakacak kitapların ve değerli kalemlerin peşinde ve yanındayız. Arkanızda bırakacağınız en güzel miras, yazılı bir eserinizin nesiller boyu okunuyor olmasıdır”.

Kurucu üyelerinden Berkan Karasu ise “Kitap kokuları her zaman cezbeder insanı. Mürekkebin kağıt ile buluşmasıyla başlayan yolculuk adeta bağımlı yapar bizleri. Kitapları elinize alıp şöyle bir sayfaları çevirdiniz mi bambaşka dünya aralanıverir ufkumuzda. Güvercin Yayınevi, yayıncılığa yeni bir anlayış getiriyor ve siz kitap müptelalarını yeni edebiyat kokuları ile birleştiriyor. Belki daha önce bir kitabınız yayımlandı. Belki de ilk kez yayın dünyasına gireceksiniz. Aklınızda deli sorularla boğuşuyorsunuz. Bu durum tecrübe ile sabittir. İşte tam da bu noktada “Güvercin Yayınevi” tüm sorularınızın cevaplarını veriyor size.  Ayrıca sağlık ile ilgili homeopati kitaplarını çıkaran ilk yayıneviyiz. Bu konuda da hızlı bir yükseliş sergiliyoruz” dedi.

Aysun Uz Çetinkaya, Müzeyyen Yılmaz, Mustafa Delen, Tufan Umut Ersan, Aykutalp Balkan gibi birçok  yazarın bir araya geldiği programa yayınevinin editörü Kaan Oruçtut da katıldı. Gülçin Tüzel Dokur katılan tüm yazarlara çeşitli hediyeler verdi.

#ozelhaber

AdminAdmin

YORUMLAR